Aquest apartat està destinat a totes aquelles persones que volen compartir la seva història amb nosaltres.

“Ja fa un any que conec a l’Edu, el meu entrenador personal. Fa temps havia fet classes a un altre centre però no aconseguia realitzar els exercicis amb total exactitud. Fer activitat física amb ell m’ha permès millorar molt més la meva postura corporal i la tècnica d’execució de cada exercici.
Els objectius que tenia al començar les classes els he assolit i crec que necessito seguir practicant activitat física per mantenir-me en forma. He millorat la postura, sempre he tingut interès per fer-ho i ho he aconseguit. A més, he disminuït el contorn de la cintura. La meva silueta després de la menopausa era rectangular, i ara ja compro els pantalons dues talles menys.
Tinc osteoporosis a la regió lumbar L3 i L4 i he enfortit i segueixo enfortint la meva musculatura lumbar. He augmentat la meva capacitat pulmonar, crec que també he enfortit el sol pèlvic, ja que vull prevenir una possible incontinència urinària.
A pesar de la meva edat, que no m’agrada dir-la però tinc 6 néts, he millorat la meva autoestima i considero que en gran part és degut a la professionalitat i gran interès junt amb les qualitats educatives que hi posa l’Edu en cada una de les seves classes, procurant que no siguin monòtones i estant pendent de tots els problemes de cada persona.
Tot aquest rotllo és perquè sincerament volia dir: Gràcies Edu amb majúscules!” Fina B.“Tinc 40 anys, sóc mare i porto mitja vida dedicada als fills, a la parella i també a la feina. La meva vida professional és sedentària en una oficina passant-me 9 hores asseguda al dia. La meva activitat física era nul•la fins fa 2 anys, quan vaig decidir contractar a un entrenador per començar a fer algun tipus d’activitat física i així poder millorar una mica el meu estat de forma. El meu pes en aquell moment de 82kg i actualment en peso 61 kg.
Al poc temps vaig començar a notar els canvis, tant psíquics (obtenint sensació de llibertat i de relaxació) com físics amb una pèrdua de pes. Amb l’ajuda d’una nutricionista vaig aconseguir equilibrar la meva dieta i així vaig aconseguir reduir el meu pes fins als 61 kg actuals Tots aquests bons resultats van fer que comencés a dedicar més hores a l’esport i que incorporés nous mètodes d’entrenament que em proposava l’Edu com són els abdominals hipopressius. Aquests, han fet que solucionés la incontinència urinària provocada pels embarassos, que eliminés els dolors cervicals provocats per l’estrès i la mala postura que tinc a la feina i també que millorés notablement la meva figura reduint el perímetre de cintura fins a 9 cm.
Amb tots aquests beneficis em vaig animar a fer la meva primera cursa, 10km d’asfalt amb un temps de 57 minuts, obtenint una gran sensació de recompensa per l’esforç fet junt amb l’entrenador alhora de preparar-la. Recordo que al primer dia que vam anar a córrer vaig durar 5’. Em vaig cansar moltíssim i vaig pensar que no aconseguiria mai aquest objectiu.
Fa 6 mesos va començar a sortir algun problema físic causat per una sèrie de antigues lesions mal curades, però que un cop diagnosticades pel fisoterapeuta i tractades, juntament amb els exercicis marcats per l’entrenador es van solucionar i vaig poder participar a una cursa de muntanya de 15km fent un temps de 1h 56m, un gran resultat a nivell personal tenint en compte la meva forma física de quan vaig començar a fer esport.
Tot això ha fet que la meva vida hagi canviat molt positivament, que la vida saludable i l’esport s’hagin convertit en imprescindibles, que les relacions personals hagin millorat molt fent-me valorar la gent que m’aporta positivitat i sabent trobar estones per mi, que la meva relació de parella hagi millorat considerablement en tots els sentits, però per arribar a aconseguir tot això cal envoltar-se de grans professionals, i sobretot de grans persones, les quals jo he tingut la sort de trobar.”


"Tinc 46 anys, he provat diversos esports i gimnassos i no he tingut continuïtat amb cap. No trobava l'objectiu ni la motivació necessària. Porto 5 mesos entrenant amb l'Edu i per primer cop a la meva vida se m'ha moldejat el cos i m'ha desaparegut el mal d'esquena. L'Edu t'orienta en cada exercici, explicant i corregint constantment perquè aconsegueixis reforçar i estirar les parts que més ho necessiten." Sílvia


"Sóc mare de 2 nenes, tinc 50 anys i vaig començar a entrenar amb l'Edu perquè tenia mal d'esquena, problemes de sol pèlvic i tenia ganes de tenir una vida més activa. Porto 3 anys fent 1 sessió a la setmana i he aconseguit eliminar el dolor d'esquena, he reduït la panxa, m'he aprimat 12 kg i he recuperat la funcionalitat del sol pèlvic. Tot això gràcies a la planificació adaptada a les meves necessitats." Rosa


"Treballo assegut 10 hores cada dia al despatx des de fa molts anys i havia arrebat un moment que notava que el meu cos era rígid com una pedra. Entrenant amb l'Eduard hem aconseguit que la musculatura que tenia adormida es despertés i aconseguís estar més forta i estirada. No em fa mal res i tinc ganes d'aconseguir nous objectius, com una travessa amb bicicleta de muntanya." Carles